Construcció sostenible

A Placandreu estem compromesos amb la CONSTRUCCIÓ SOSTENIBLE i BIOCONSTRUCCIÓ, és per això que valorem i procurem disposar d’una gsostenibleamma de MATERIALS RESPONSABLES que compleixin amb certificacions ambientals, que siguin de proximitat, i que contribueixin al disseny d’espais saludables i eficients energèticament:

>> Bona part dels materials que distribuïm disposen de DAP (Declaració Ambiental de Producte), és a dir, el document que aporta informació quantitativa dels impactes ambientals que comporta un producte al llarg del seu Cicle de Vida. Podeu consultar les DAP (Declaració Ambiental de Producte) de les plaques de guix i aïllaments que venem:

>> Els productes Placo també contribueixen a la MILLORA DE LA QUALITAT DE L’AIRE INTERIOR incorporant laactiv'air tecnologia Activ’Air que absorbeix i elimina els elements contaminants (COV’s, compostos orgànics volàtils). ACTIV’AIR és present a les plaques de guix laminat BA13, Megaplac 25 i sostres de la gamma Rigiton i Gyptone, i és recomanable en espais molt freqüentats: escoles, oficines, hotels, restaurants, espais comercials, etc.

 >> El mercat ofereix una àmplia gamma de PRODUCTES ECOLÒGICS (plaques d’argila, morters i pintures ecològiques, aïllaments fets amb MATERIALS RECICLATS, etc. Consulteu-nos i busquem l’opció més adequada.

ecoclay girona figueres

 

 

 

 

Placandreu col·labora amb Eco 8. 

Eco8 és una eina de certificació d’edificis sostenibles que reconeix i propicia les bones pràctiques arquitectòniques, millora els processos constructius del sector i fomenta la construcció sostenible del parc immobiliari.

Podeu ampliar la informació visitant la pàgina web: www.eco8.catlogo-eco8